Skip to content

Montaj reclame

Echipa noastra de alpinisti profesionisti va ofera servicii complexe de montaj (montare / demontare) la inaltime pentru reclame publicitare indiferent de complexitatea lucrarilor.

Beta Alpin ofera servicii de montaj reclame luminoase, structuri fatade alucobond, bannere, piloni publicitari, totemuri, mesh-uri, panouri publicitare, dar si structuri la inaltime. Echipa noastra este alcatuita din profesionisti cu pregatire in alpinism, sudura, electrica, constructii; cu experienta vasta in productia publicitara si alpinism utilitar. 

Pe langa serviciile de montaj, oferim service si mentenanta pentru orice tipuri de reclame publicitare, inclusiv fatade si reclame incastrate.

Preturile practicate de serviciul de alpinism utilitar pentru montaje reclame sunt semnificativ mai mici datorita anularii costurilor de transport si montaj pentru schelele necesare altfel lucrarilor.

Asiguram montarea si demontarea casetelor luminoase, panourilor publicitare, bannerelor, mesh-urilor, precum si a lucrarilor de intretinere la orice inaltime

motaj reclame

MONTARE / DEMONTARE

Montare reclame si casete luminoase

Montare bannere, mesh-uri, panouri publicitare

Montare litere volumetrice

Montare afisari panouri

Montare firme luminoase cu proiectoare.

Montare totem-uri si piloni publicitari.